Vi har fundet 2 billige tilbud på krydstogt fra 225 DKK til dig!

Lørdag, 9. Marts 2019 11:39 Cruise rejse er inkluderet

Færge t/r til Norge i foråret kun 590 DKK

Færge t/r til Norge i foråret kun 590 DKK

Norges flotte natur venter på dig. Tag med Fjordline fra Hirtshals til Kristiansand t/r med personbil optil 5 personer for bare 590 DKK. Så pak skiene til en sidste ski tur i år, tag børnebørnene med i Torbjørn Egers Kardemommeby eller pak fiskegrej, vandrestøvler og besøg vore norske naboer til lavpris.

Se rejsetilbud

Torsdag, 21. Marts 2019 8:22 Cruise rejse er inkluderet

3 dages cruise til Bergen fra Hirtshals t/r kun 225 DKK

3 dages cruise til Bergen fra Hirtshals t/r kun 225 DKK

Kom meget billigt på mini-cruse fra Hirtshals til Bergen t/r med Fjordline. For bare 225 DKK per person ved 2 personer får du færge t/r inkl. kahyt i 2 nætter. Oplev den smukke Norske vestkyst og anløb i havnene Bergen og Stavanger.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 26. Marts 2019 15:06 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Last Minute! 7 dage på Madeira på godt 3* hotel  inkl. fly kun 1194 DKK

Last Minute! 7 dage på Madeira på godt 3* hotel inkl. fly kun 1194 DKK

Nyd foråret på blomsterøen Madeira. Bo i smukke Ribeira ved bjergene og Atlanterhavet på godt 3* hotel til en god pris. Flyv direkte fra København. Lige nu kan du komme afsted for 1194 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.